ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γεωργέας: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν...»

Γεωργέας: «Δεν γίνεται να έρθει 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δεν...»

Ο Νίκος Γεωργέας, κατά την κατάθεσή του για τη δίκη των 28 είπε πως ο Λαναρής τους είπε να χάσουν 3-0 από τον Ολυμπιακό. Τι είπε για την συνομιλία του με τον Μελισσανίδη και για ποιο λόγο πιστεύει ότι συνέβη αυτό.

H Δίκη των 28 συνεχίζεται με τον Νίκο Γεωργέα να λέει πως κάποιοι συντέλεσαν για να έρθει το ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0.

Συγκεκριμένα, κατά την κατάθεσή του, ο άλλοτε άσος της Βέροιας είπε χαρακτηριστικά, ξεκινώντας την κατάθεσή του.

«Ετοιμαζόμασταν να βγούμε από τα αποδυτήρια. Τότε μπήκε ο Λαναρής μέσα και μας είπε, «Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι πρέπει να χάσουμε 3-0. Του είπα «Δεν γίνεται». Ήμασταν όλοι μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ βγήκα μόνος μου έξω και μετά βγήκαν και οι υπόλοιποι. Η ομάδα του Ολυμπιακού είχε βγει έξω. Όταν μπήκε ο Λαναρής, ο Καλαϊτζίδης είχε βγει. Βγήκαμε καθυστερημένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Ζήτησα και έγινα αλλαγή, ήμουν η πρώτη αλλαγή που έγινε. Είπαμε να μας το πουν από την αρχή, να μην ερχόμασταν, να μην παίζαμε. Πιστεύω ότι όλο αυτό έγινε για στοιχηματικούς λόγους. Δεν γίνεται να έρθει ακριβές σκορ 3-0 χωρίς να είναι πιασμένοι και οι μεν και οι δε... Κάποιοι έχουν συντελέσει...».

Σε ερώτηση για το αν κάποιος συμπαίκτης του είχε μειωμένη απόδοση, ο Γεωργέας είπε: «Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον, μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου.
Πρώτη φορά στη ζωή μου, μου συμβαίνει αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου
».

Για το αν οι συμπαίκτες του έκατσαν να χάσουν: «Όχι. Μας είπαν ότι όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει. Για να έμειναν; Μετά από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι ήταν αδιάφορο. Δεν έδωσα σημασία».

Για την κουβέντα που είχε με τον Μελισσανίδη είπε: «Πριν πάω στον ανακριτή μίλησα με τον κύριο Μελισσανίδη, για ασφάλεια. Πήγα με δικηγόρο τον κ. Γρηγορίου που δεν μπήκε μέσα στην αίθουσα.

Δεν αντιλήφθηκα φωνές ή καμία αψιμαχία του Λαναρή με τον Καλαϊτζίδη. Μπήκε μέσα και έμεινε δύο λεπτά, δεν έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, είπε να χάσουμε με 3-0. Δεν θυμάμαι με ποιους καθόμουν στον πάγκο μόλις έγινα αλλαγή».