ΑΕΚ: Προβλήματα για Λόπες και Μπακάκη, κίνδυνος να πάει χωρίς πέντε με Ολυμπιακό!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προβλήματα για Λόπες και Μπακάκη, κίνδυνος να πάει χωρίς πέντε με Ολυμπιακό!

bet365

Με μυϊκά προβλήματα αποχώρησαν Μπακάκης και Λόπες, με την ΑΕΚ να κινδυνεύει να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς πέντε βασικούς!

Η ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν θα έχει σίγουρα διαθέσιμους τους Μάνταλο, Σιμόες και Ολιβέιρα οι οποίοι αποβλήθηκαν στην παράταση της πρόκρισης επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι περιμένουν να μάθουν νεότερα για τους Μιχάλη Μπακάκη και Έλντερ Λόπες, οι οποίοι αποχώρησαν με μυϊκά προβλήματα.

Ο Μπακάκης, έτσι κι αλλιώς, είχε σφίξει τα δόντια για να παίξει λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Έγινε αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους και βρίσκεται στα όρια της θλάσης. Άλλωστε έκανε υπερπροσπάθεια για να βγάλει όλο το πρώτο ημίχρονο.

Όσον αφορά τον Έλντερ Λόπες, που έγινε επίσης αναγκαστική αλλαγή, ο Πορτογάλος μπακ υπάρχει περίπτωση να έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος τγς ζημιάς.

Πλέον μένει να φανεί η κατάσταση των δύο ακραίων μπακ, με την ΑΕΚ να κινδυνεύει να έχει πέντε απουσίες βασικών παικτών της στο ντέρμπι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα