Παναθηναϊκός: Ολοταχώς προς την CosmoteTv το PAO TV!

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς προς την CosmoteTv το PAO TV!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ολοταχώς προς την CosmoteTv το PAO TV!

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η δημιουργία του PAOTV ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την πλατφόρμα της Cosmote!

Ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό, για ακόμη μία φορά τα τελευταία χρόνια, εξέταζε την δημιουργία του PAOTV. Μετά το θολό τοπίο στα τηλεοπτικά και την πρόταση της NOVA που δεν καλύπτει οικονομικά το «τριφύλλι», η εντολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, ήταν ξεκάθαρη. «Θα φτιάξουμε δικό μας κανάλι».

Το πρότζεκτ προχωρούσε όλο αυτό το διάστημα και θα πρέπει, πλέον, να θεωρείται δεδομένο. Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, για να μπορέσει να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από αυτό το εγχείρημα, ήθελε ενταχθεί το κανάλι του στην πλατφόρμα της Cosmote. Να μπορεί να προβάλλει τους αγώνες της ομάδας στο ίντερνετ με συνδρομή αλλά να δίνει και την δυνατότητα στους οπαδούς του να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις και από τηλεοπτικό δέκτη.

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν επαφές με το συνδρομητικό και όπως προκύπτει από το «πράσινο» ρεπορτάζ η συμφωνία είναι πάρα πολύ κοντά. Μία συμφωνία που θα ευνοήσει τόσο την ΠΑΕ όσο και την Cosmote.

Μάλιστα, είναι πιθανό ο Παναθηναϊκός να μην είναι ο μόνος... εν Ελλάδι κάτοικος στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, καθώς και ο ΠΑΟΚ το συζητά και υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να ολοκληρωθούν θετικά οι συζητήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα