Ξάνθη - Ατρόμητος: Άλλαξε ο διαιτητής, σφυρίζει ο Βρέσκας

Gazzetta team
Ξάνθη - Ατρόμητος: Άλλαξε ο διαιτητής, σφυρίζει ο Βρέσκας

bet365

Η ΚΕΔ προχώρησε σε αλλαγή του διαιτητή της αναμέτρησης Ξάνθη - Ατρόμητος με τον Βρέσκα να αντικαθιστά τον Κουτσιαύτη.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης είχε οριστεί να διευθύνει την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ Ξάνθη - Ατρόμητος, η οποία αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων του κορονοϊού και ορίστηκε για την Τετάρτη (24/6) στις 20:00.

Ωστόσο, η ΚΕΔ προχώρησε στην αντικατάσταση του Κουτσιαύτη καθώς ο τελευταίος είχε διευθύνει τη Δευτέρα το ματς ΑΕΛ - Βόλος και μέσα σε 48 ώρες δεν μπορεί να διευθύνει και δεύτερη αναμέτρηση. Έτσι ο Γιώργος Βρέσκας θα σφυρίξει την Τετάρτη το απόγευμα στα Πηγάδια.

Οι άλλοι ορισμοί μένουν ως έχουν. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας) και δεύτερος ο Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτωλακαρνανίας). Τέταρτος είναι ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστοριά, VAR ο Μανώλης Σκουλάς της ΕΠΣ Θεσσαλίας, βοηθός VAR ο Χρήστος Μπαλτάς της ΕΠΣ Αχαΐας και παρατηρητής διαιτησίας ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την Πάτρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα