Στην προπόνηση του Άρη ο Ματέο Γκαρσία και τετ α τετ με Καρυπίδη!

Στην προπόνηση του Άρη ο Ματέο Γκαρσία και τετ α τετ με Καρυπίδη!

Gazzetta team
Στην προπόνηση του Άρη ο Ματέο Γκαρσία και τετ α τετ με Καρυπίδη!

bet365

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολουθεί την προπόνηση του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα (24/6) με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Αργεντίνος επιθετικός βρίσκεται από χθες (22/6) στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον ατζέντη του, Άλεξ Ντι Μπαρτόλο και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην πάει στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ σκοπεύει να παρακολουθήσει και τον αυριανό (24/6) αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ματέο Γκαρσία ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο είναι γνωστό ότι η ομάδα του Βελιγραδίου έχει την πρόθεση να συζητήσει την προοπτική παραχώρησης των δικαιωμάτων του. Ο Άρης είναι η μία από τις ελληνικές ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, για την ακρίβεια κατέθεσε πρόταση αγοράς του παίκτη στον Ερυθρό Αστέρα προσφέροντας 1.2 εκατομμύρια ευρώ αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Μένει όμως να φανεί αν η επιστροφή του Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη σχετίζεται με την προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη να τον επαναφέρει στην ομάδα.

Οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση, είχαν εξάλλου τετ α τετ στη διάρκεια της προπόνησης, το οποίο μάλιστα δεν δίστασε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης να το κοινοποιήσει στον λογαριασμό του στα social media.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα