Ξάνθη: Η εκπροσώπηση - έκπληξη και τα θετικά σχόλια στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας!

Gazzetta team
Ξάνθη: Η εκπροσώπηση - έκπληξη και τα θετικά σχόλια στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας!

bet365

Η Ξάνθη δίνει τη... μάχη της στα play out για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά παράλληλα έκανε και αισθητή παρουσία στο τελευταίο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας με ένα πρόσωπο-έκπληξη!
Ο Κωνσταντίνος Γεωργούλας, ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ακριτική ομάδα στις πρόσφατες εκλογές της Λίγκας, όπου αναδείχθηκε πρόεδρος του συνεταιρισμού ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης, πρόσωπο που στήριξε με την ψήφο της και η Ξάνθη.
Αποτελεί ένα φρέσκο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο της θρακιώτικης ΠΑΕ και μάλιστα στην «παρθενική του παρουσία» στα κοινά του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε θετική παρουσία κι απέσπασε κολακευτικά σχόλια.
Ο 31χρονος Γεωργούλας είναι υιός του αείμνηστου Λάμπρου αγαπημένου φίλου και συνεργάτη του Χρήστου Πανόπουλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο τομέα διοίκησης επιχειρήσεων. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2013 στο χώρο των αυτοκινήτων, αλλά η αγάπη του για τον ποδόσφαιρο τον έφερε και σε κομβικό πόστο στην Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα