Δάρας για αναδιάρθρωση: «Ο Πανιώνιος κοιτάει πως θα σωθεί κανονικά» (vid)

Gazzetta team
Δάρας για αναδιάρθρωση: «Ο Πανιώνιος κοιτάει πως θα σωθεί κανονικά» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου μίλησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Λαμία για τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης στο πρωτάθλημα.

Ο Χρήστος Δάρας μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως αυτό που ενδιαφέρει τον Πανιώνιο είναι να σωθεί κανονικά από μόνος του καθώς το αν γίνει τελικά η αναδιάρθρωση είναι κάτι που μένει να φανεί.

«Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Από εκεί και πέρα ποιοι θα ανέβουν, πόσοι θα ανέβουν, αυτή τη στιγμή δεν είναι του παρόντος. Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας και το πως θα μπορέσουμε να σωθούμε κανονικά. Από εκεί και πέρα αν αύριο αποφασίσει η Super League και η ΕΠΟ να γίνει αναδιάρθρωση με δύο ή τέσσερις ομάδες δεν είναι επί του παρόντος. Είναι υπαρκτό το σενάριο της αναδιάρθρωσης, όπως σε όλες τις κατηγορίες. Αν γίνει αυτό θα το αποφασίσει η Super League πρώτα και μετά η ΕΠΟ. Εμείς κοιτάμε όμως πως θα σωθούμε κανονικά», ανέφερε ο Δάρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα