Παναθηναϊκός: Λύνει το συμβόλαιο μέσα στην εβδομάδα ο Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Λύνει το συμβόλαιο μέσα στην εβδομάδα ο Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Λύνει το συμβόλαιο μέσα στην εβδομάδα ο Βιγιαφάνιες

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες που είναι μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, εκτός συγκλονιστικού απρόπτου, θα μείνει ελεύθερος μέχρι το τέλος της εβδομάδας από την Μονάρκας και θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει την επιστροφή του στο «τριφύλλι».

Θέμα χρόνου είναι η αποδέσμευση του Λούκας Βιγιαφάνιες από την Μονάρκας Mορέλια και η ολοκλήρωση της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Όπως έχουμε αναφέρει, ο Αργεντινός ήταν σίγουρος για την εξέρευση λύσης με τους Μεξικανούς ενώ είναι διατεθειμένος να βάλει και χρήματα από την τσέπη του αν χρειαστεί για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών έχουν μπει στην τελική ευθεία για τον τρόπο που θα λυθεί η σύμβαση του «Βίγια» που εκπνέει το 2022 και αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, ο 28χρονος άσος να μείνει και τυπικά ελεύθερος και στην συνέχεια να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στο «τριφύλλι», στο οποίο βρίσκεται πάρα πολύ κοντά όπως αποκάλυψε την προηγούμενη Κυριακή το gazzetta.gr!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα