Ενσαλίβα: «Έγραψα το τραγούδι για την ΑΕΚ στο Google Translate» (vid)

Ενσαλίβα: «Έγραψα το τραγούδι για την ΑΕΚ στο Google Translate» (vid)

Gazzetta team
Ενσαλίβα: «Έγραψα το τραγούδι για την ΑΕΚ στο Google Translate» (vid)

bet365

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα μίλησε για το τραγούδι που έγραψε για την ΑΕΚ και την απήχηση που είχε.

Το τραγούδι του Ενσαλίβα για την ΑΕΚ έγινε viral, με τον πρώην παίκτη της Ένωσης να μιλάει στο Open και να αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε το Google Translate για να γράψει τους στίχους προσπαθώντας παράλληλα να βρει τη σωστή ρίμα!

«Κάποιος μου είπε να κάνω ένα χιπ χοπ τραγούδι για την ΑΕΚ. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως να το κάνω αφού δεν μιλάω ελληνικά. Έγραψα όλο το τραγούδι στο Google Translate και προσπαθούσα να βρω ρίμα. Γι' αυτό είπα "παί-ει" αντί για "παίζει". Τελικά το τραγούδι άρεσε στον κόσμο. Ήθελα ο κόσμος να πιάσει τον ρυθμό και να το απολαύσει», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε για το δέσιμό του με την ΑΕΚ και τους φίλους της:

«Από όλες τις ομάδες που πέρασα οι μόνοι φίλαθλοι που κράτησαν επαφή μαζί μου ήταν αυτοί της ΑΕΚ. Η σύνδεσή μου με την ΑΕΚ οφείλεται στους οπαδούς της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα