Παναθηναϊκός: Ρίχνει... αυλαία με Ολυμπιακό ο Χρήστος Δώνης

Παναθηναϊκός: Ρίχνει... αυλαία με Ολυμπιακό ο Χρήστος Δώνης

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Ρίχνει... αυλαία με Ολυμπιακό ο Χρήστος Δώνης

bet365

Για τελευταία φορά θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Χρήστος Δώνης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν θα βρεθεί στο παιχνίδι της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο βραδινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τον Χρήστο Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού», θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα πράσινα στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες, σε μια έδρα στην οποία είναι ο μόνος από την αποστολή που θα βρεθεί στο Φάληρο που έχει φύγει με διπλό, στο 0-3 του 2014 καθώς βρισκόταν στον πάγκο.

Το συμβόλαιο του Έλληνα χαφ ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου κι όχι στις 30 και παρ' ότι η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στη Κρήτη είναι το Σάββατο 27 Ιουνίου ο γιος του Γιώργου Δώνη, θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα με το «τριφύλλι» το βράδυ της Κυριακής. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει κι ο ίδιος με story στο Instagram όταν είχε ανεβάσει φωτογραφία από παλιό ντέρμπι «αιωνίων» κι είχε γράψει «τελευταίο».

Ο Χρήστος Δώνης αποχωρεί λοιπόν από τον Παναθηναϊκό, μετά από 12 χρόνια στον σύλλογο. Θυμίζουμε πως το 2008 μπήκε στις ακαδημίες του «τριφυλλιού» κατακτώντας το 2012 το πρωτάθλημα Κ19 με αυτές, ενώ λίγους μήνες μετά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Τον Νοέμβριο του 2012 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική, ενώ μέσα σε αυτά τα χρόνια που είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, πανηγύρισε τον τελευταίο τίτλο των «πράσινων» το 2014, αγωνίστηκε στο Europa League, έγινε αρχηγός, έπαιξε μισή σεζόν ως βασικός επιθετικός και παραχωρήθηκε τρεις φορές δανεικός. Λουγκάνο, ΠΑΣ Γιάννινα κι Ηρακλής, ήταν οι ομάδες που πέρασε πριν καθιερωθεί με το «τριφύλλι» του οποίου την φανέλα θα φορέσει για τελευταία φορά το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα