Κούγιας: «Μπράβο ρε Νάστο παικτάρα για το τέλειο συμμαχικό πέναλτι, ζήτω η εξυγίανση»

Gazzetta team
Κούγιας: «Μπράβο ρε Νάστο παικτάρα για το τέλειο συμμαχικό πέναλτι, ζήτω η εξυγίανση»

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε με ειρωνικό ύφος το πέναλτι το οποίο έκανε ο μέσος του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο αιχμές για την... εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με σούπερ προσφορά* & ειδικά στοιχήματα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο 87' ο Νάστος κράτησε τον Άκπομ μέσα στη μεγάλη περιοχή, και ο ρέφερι της αναμέτρησης, Φωτιάδης, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 2-1 και λίγα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.​

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ άφησε σαφείς αιχμές για την… εξυγίανση ενώ απένειμε τα εύσημα και στον 31χρονο μέσο των Κρητικών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν ένα «τέλειο συμμαχικό πέναλτι». Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση, ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ήταν μία από τις ομάδες που ψήφισαν τον Μπουτσικάρη στις πρόσφατες εκλογές για την προεδρία της Λίγκας.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Θαύμα, θαύμα…

Ζήτω η εξυγίανση!

Με τον Πουρσανίδη, που ψηφίζει πρόσωπα όπως δήλωσε και ο ίδιος, και τον Μπουτσικάρη άρχισε η κάθαρση και το καθαρό ποδόσφαιρο.

Μπράβο ρε Νάστο παικτάρα, αυτό ήταν ένα τέλειο συμμαχικό πέναλτι.

Συγχαρητήρια!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα