Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτό το ντέρμπι δεν θα χάσει ποτέ το ενδιαφέρον του...

Κώστας Ζάλιαρης
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτό το ντέρμπι δεν θα χάσει ποτέ το ενδιαφέρον του...

bet365

Δίχως κόσμο λόγω των συνθηκών, δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον ανάμεσά τους, όμως, οι «αιώνιοι» θα καταγράψουν στην ιστορία τους ακόμα μάχη, απόψε (21:30, Novasports1) στο «Γ.Καραϊσκάκης» για τα Playoffs της Super League.

Με τον Ολυμπιακό να έχει μπροστά του και τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μέσα στη νέα εβδομάδα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς φιλοξενεί τους «πράσινους» που θέλουν να δώσουν συνέχεια στις αξιοπρεπείς εμφανίσεις τους, αλλά σίγουρα να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσίασαν απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια, οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται εκ του ασφαλούς προς την κατάκτηση του τίτλου, θέλουν να κάνουν το νταμπλ γνωρίζοντας την μεγάλη σημασία της εξασφάλισης της παρουσίας και στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ, θα έχουν το μάτι τους στραμμένο και προς Αγγλία μεριά για να παρακολουθούν τι κάνει η Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο ενόψει του μεταξύ τους επαναληπτικού τον Αύγουστο στο Europa League.

Στο «τριφύλλι» ως γνωστόν αρκετοί ετοιμάζονται γι' αποχώρηση, σε αυτούς φυσικά συμπεριλαμβάνονται και οι πατέρας και υιός Δώνης, ωστόσο, η ομάδα θα προσπαθήσει μέχρι το φινάλε των αγωνιστικών της υποχρεώσεων να έχει σοβαρό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο...

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν τον Ματιέ Βαλμπουενά στη διάθεσή τους λόγω προβλήματος, ενώ, επιστρέφει ο Ρούμπεν Σεμέδο στην αποστολή.

Αντίθετα, στον Παναθηναϊκό, ο Νατζ είναι τραυματίας, ο Γιόχανσον είναι εκτός, ο Ινσούα αποκλείστηκε από τους διαθέσιμους του Γιώργου Δώνη λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, ενώ και ο Περέα συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα των απόντων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα