Σίμος: «Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών»

Gazzetta team
Σίμος: «Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να στέκονται πολύ καλά απέναντι στους γηπεδούχους και το 3-1 να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Γιώργος Σίμος μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ανέφερε τα εξής: «Νομίζω έγινε ένας καλός αγώνας, η ομάδα μας έκανε μια δυνατή προσπάθεια. Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την προσωπικότητα μας. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παικτών μας.

Υπάρχουν πέντε αγώνες, είναι λίγο δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε, να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς. Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον Μίσιτς, να είναι γερός και να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα