Η ανακοίνωση του Συνδέσμου βετεράνων για τα δέκα χρόνια του Μαρινάκη

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου βετεράνων για τα δέκα χρόνια του Μαρινάκη

Δημήτρης Τομαράς
Η ανακοίνωση του Συνδέσμου βετεράνων για τα δέκα χρόνια του Μαρινάκη

bet365

Από την πλευρά του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας του Ολυμπιακού υπήρξε ανακοίνωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων στην ομάδα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η ανακοίνωση των Βετεράνων για τον Μαρινάκη:
Συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τη σπουδαία ημέρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε την ηγεσία του Ολυμπιακού και η ημερομηνία αυτή αποτελεί μία από τις κορυφαίες στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό το 2010 εν μέσω σοβαρών προβλημάτων, αλλά με οργάνωση τάξη και σωστές κινήσεις τον οδήγησε άμεσα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της περιόδου 2010-11. Στα 10 αυτά χρόνια με ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός κατέκτησε 8 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα, είχε σημαντική πορεία στην Ευρώπη έχοντας σπουδαίους προπονητές και ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του. Πολύ σημαντική επίσης η συμβολή του στην αναδιοργάνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τα δεκάδες τμήματα, που απέφερε πολλούς ευρωπαϊκούς και εγχώριους τίτλους στον σύλλογο καθώς και η συνεχής εξέλιξη των ακαδημιών του συλλόγου. Αξιομνημόνευτη και η κοινωνική του συνεισφορά, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το όνομα του.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους Συνδέσμους Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Ευρώπης.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΕ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα