Μπαλτάκος: «Ποτέ μη ξεκινάς μια μάχη που δεν έχεις κερδίσει από πριν»

Gazzetta team
Μπαλτάκος: «Ποτέ μη ξεκινάς μια μάχη που δεν έχεις κερδίσει από πριν»

bet365

Με προσωπική του γραπτή δήλωση, ο έμπειρος νομικός, στέκεται στην εκλογή του Λεωνίδα Μπουτσικάρη στην προεδρία της Superleague και προχωράει σε καταγγελίες.

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως προέδρου της Superleague, ο Τάκης Μπαλτάκος συγχαίρει τον Γιάννη Αλαφούζο και την επάνοδο του Παναθηναϊκού «στο προσκήνιο των ποδοσφαιρικών δρώμενων» και προχωράει σε καταγγελίες αναφορικά με την σημερινή εκλογική διαδικασία στη Λίγκα.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Τάκης Μπαλτάκος αναφέρει:

«Χαιρετίζω την επάνοδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο προσκήνιο των ποδοσφαιρικών δρώμενων, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αρχής γενομένης με την καταστροφική για το ποδόσφαιρο ανατροπή του Γιώργου Δέδε, το 1997.

Συγχαρητήρια στον κ. Αλαφούζο και ευχές στον κ. Μπουτσικάρη για ευόδωση κάθε ενέργειας του, με σκοπό την ενοποίηση και ομογενοποίηση του χώρου, στα πλαίσια, πάντα, υγιούς και ανόθευτου ανταγωνισμού.

Λυπάμαι, τέλος, για την άστοχη προσπάθεια τηλεοπτικών παραγόντων, που ακούγεται ότι σκοπό είχαν την αναβολή των εκλογών. Μάταιος κόπος. Ξέχασαν το πρώτο δόγμα της Τέχνης του Πολέμου: ‘’Ποτέ μη ξεκινάς μια μάχη που δεν έχεις κερδίσει από πριν’’».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα