Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες είναι διατεθειμένος να «χαρίσει» λεφτά για να γίνει η μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες είναι διατεθειμένος να «χαρίσει» λεφτά για να γίνει η μεταγραφή

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνιες είναι διατεθειμένος να «χαρίσει» λεφτά για να γίνει η μεταγραφή

bet365

Οι συζητήσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες με την Μονάρκας για να μείνει ελεύθερος συνεχίζονται, με τον Αργεντινό να είναι έτοιμος να... ματώσει οικονομικά για να φύγει από το Μεξικό και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Η Premier League επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Από την στιγμή που η Μονάρκας αποδέχθηκε στις αρχές της εβδομάδας το αίτημα του Λούκας Βιγιαφάνιες να μείνει ελεύθερος παρά το γεγονός πως έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, το τελευταίο βήμα που μένει για την οριστική αποδέσμευσή του είναι η αποζημίωση. Όπως είναι γνωστό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ και αξιώνει ένα ποσό για να «σπάσει» το συμβόλαιο. Από την άλλη, οι Μεξικανοί όπως είναι λογικό θέλουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό deal για τον σύλλογό τους και μέχρι στιγμής δεν ικανοποιούν τα «θέλω» του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται, ωστόσο, αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι η διάθεση του Βιγιαφάνιες. Ο «Βίγια» μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τόνιζε πως είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία του να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, που είναι έτοιμος αν δει πως δεν βρίσκεται άμεση λύση, να χαρίσει ακόμη και όλο το ποσό ή αν χρειαστεί να δώσει εκείνος χρήματα για να τρέξει η διαδικασία.

Πάντως, τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στην πλευρά του παίκτη, θεωρούν πως μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχει καταφέρει ο Βιγιαφάνιες να μείνει ελεύθερος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Τριφύλλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα