ΟΦΗ: Η δικαίωση του Πουρσανίδη και των Κρητικών

ΟΦΗ: Η δικαίωση του Πουρσανίδη και των Κρητικών

Gazzetta team
ΟΦΗ: Η δικαίωση του Πουρσανίδη και των Κρητικών

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας ήταν εκείνος που «συντόνισε» όλες τις ενέργειες που οδήγησαν στη σημερινή απόφαση της SL για να ανοίξουν οι θύρες σε έστω περιορισμένο αριθμό θεατών
Ο Ηλίας Πουρσανίδης και γενικότερα ο ΟΦΗ ήταν ο «πρωταγωνιστής» της σημερινής (18/6) απόφασης της SL να ζητήσει τη διεξαγωγή των αγώνων με την παρουσία φιλάθλων. Ο αντιπρόεδρος των Κρητικών, εκπροσωπώντας την ομάδα, ήταν εκείνος που έφερε την πρόταση, που την ανέπτυξε τόσα στα άλλα μέλη του συνεταιρισμού όσο και στον Λευτέρη Αυγενάκη και που «συντόνισε» την κουβέντα στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, σε ότι αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα.
Μάλιστα η πλευρά του ΟΦΗ δέχθηκε όλες τις τροποποιήσεις/προτάσεις υπήρξαν με γνώμονα τελικά να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, όπως και τελικά συνέβη, αφού μοναδικό της μέλημα ήταν να ανοίξουν και πάλι οι Θύρες, έστω και για έναν περιορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα