ΟΦΗ: Η δικαίωση του Πουρσανίδη και των Κρητικών

Gazzetta team
ΟΦΗ: Η δικαίωση του Πουρσανίδη και των Κρητικών

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας ήταν εκείνος που «συντόνισε» όλες τις ενέργειες που οδήγησαν στη σημερινή απόφαση της SL για να ανοίξουν οι θύρες σε έστω περιορισμένο αριθμό θεατών
Ο Ηλίας Πουρσανίδης και γενικότερα ο ΟΦΗ ήταν ο «πρωταγωνιστής» της σημερινής (18/6) απόφασης της SL να ζητήσει τη διεξαγωγή των αγώνων με την παρουσία φιλάθλων. Ο αντιπρόεδρος των Κρητικών, εκπροσωπώντας την ομάδα, ήταν εκείνος που έφερε την πρόταση, που την ανέπτυξε τόσα στα άλλα μέλη του συνεταιρισμού όσο και στον Λευτέρη Αυγενάκη και που «συντόνισε» την κουβέντα στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, σε ότι αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα.
Μάλιστα η πλευρά του ΟΦΗ δέχθηκε όλες τις τροποποιήσεις/προτάσεις υπήρξαν με γνώμονα τελικά να υπάρξει ομόφωνη απόφαση, όπως και τελικά συνέβη, αφού μοναδικό της μέλημα ήταν να ανοίξουν και πάλι οι Θύρες, έστω και για έναν περιορισμένο αριθμό φιλάθλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα