Καμία συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Γουλιέλμου για τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης

Καμία συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Γουλιέλμου για τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καμία συμφωνία μεταξύ ΑΣ και Γουλιέλμου για τις μετοχές της ΚΑΕ Άρης

bet365

Ανοιχτό παραμένει το ζήτημα μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης καθώς δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή μεταξύ ΑΣ και Δημήτρη Γουλιέλμου.

Οι συζητήσεις χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες μήνα και η βασική εστία διαφωνίας αφορά τον αριθμό των μεσεγγυούχων. Η πρόταση του ΑΣ είναι να μεταβιβαστεί το ποσοστό του 90% σε 18 φυσικά πρόσωπα ούτως ώστε ο καθένας από αυτούς να έχει ποσοστό το οποίο δεν θα υπερβαίνει το 5% των μετοχών. Επί τούτου ο κ. Γουλιέλμος είναι αρνητικός και επιμένει στη λύση της μεταβίβασης σε δέκα φυσικά πρόσωπα, η οποία όμως είναι ανέφικτη. Ως… μέση λύση, του προτάθηκε το ενδεχόμενο διατήρησης ποσοστού των μετοχών (περίπου 20%) αλλά αυτή η πρόταση απορρίφθηκε.

Μέσα στις επόμενες ώρες προβλέπεται να γίνει νέα επαφή μεταξύ των δύο πλευρών και δεδομένης α) της πρόθεσης του ΑΣ να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ και β) της απόφασης αποχώρησης από τον Δημήτρη Γουλιέλμου, η λογική λέει ότι οι δύο πλευρές θα βρουν φόρμουλα συμφωνίας και σε επιμέρους ζητήματα που επίσης βρίσκονται υπό το καθεστώς διαπραγμάτευσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα