Φουρνιέ στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε κάνει νέα πρόταση για Τσιμίκα»

Φουρνιέ στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε κάνει νέα πρόταση για Τσιμίκα»

Φουρνιέ στο gazzetta.gr: «Δεν έχουμε κάνει νέα πρόταση για Τσιμίκα»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ διέψευσε στο gazzetta.gr τα δημοσιεύματα που θέλουν την γαλλική ομάδα να επανέρχεται με πρόταση 15 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα.

Το σκληρό πόκερ μεταξύ Νις και Ολυμπιακού για τον Κώστα Τσιμίκα καλά κρατεί την στιγμή που νέο μπαράζ δημοσιευμάτων θέλει την ομάδα της Κυανής Ακτής να επανέρχεται με νέα πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο αριστερό μπακ.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέροντα να έχουν απορρίψει την συγκεκριμένη προσφορά αρνούμενοι να μπουν σε διαπραγματεύσεις εάν το μίνιμουμ μιας πρότασης δεν αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, ο οποίος φρόντισε να διαψεύσει όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες.

«Δεν είναι αλήθεια όσα γράφονται για τον ποδοσφαιριστή. Δεν έχουμε προσφέρει τα συγκεκριμένο πόσό, ούτε έχουμε κάνει νέα πρόταση. Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα», ήταν το σχόλιο του 46χρονου director της γαλλικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα