Φεντερίκο Άλβαρες στο gazzetta.gr: «Θέλω να παίξω με τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη» (vid)

Κώστας Τόπας
Φεντερίκο Άλβαρες στο gazzetta.gr: «Θέλω να παίξω με τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη» (vid)

bet365

Την επιθυμία του για να αγωνιστεί με τον Αστέρα Τρίπολης στην Ευρώπη, εξέφρασε μέσω του gazzetta.gr, ο Φεντερίκο Άλβαρες, ο οποίος προβάρει τα κιτρινομπλέ.

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Φεντερίκο Άλβαρες, εκτός απροόπτου, θα φοράει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τη νέα σεζόν, καθώς ο Αργεντινός αριστερός μπακ τα βρήκε σε όλα με τους Αρκάδες για την μεταγραφή του.

Μετά τον, Μπράιν Ορόσκο, ο Αστέρας Τρίπολης, φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με ακόμη έναν Αργεντινό ποδοσφαιριστή, τον Φεντερίκο Άλβαρες.

Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας, Αλβαρες ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την από την Κίλμες, ετοιμάζει βαλίτσες για Τρίπολη.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του κι αφού αρχικά επιβεβαίωσε την μεταγραφή του, στον Αστέρα, στη συνέχεια τόνισε πως δεν μπορεί να περιμένει για την άφιξη του στη χώρα μας, ώστε να φορέσει την κιτρινομπλέ φανέλα.

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ένα πολύ ωραίο club και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Εχω φίλους που αγωνίστηκαν στο παρελθόν εκεί. Ο Μπράιαν Λούι και ο Σεμπάστιαν Καρέρα, οι οποίοι ήταν στον Αστέρα, στο παρελθόν, μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο.

Ξέρω ότι ο Αστέρας έπαιζε στο Europa League και ανυπομονώ να παίξω κι εγώ μαζί του, ως ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις ευχές που έστειλε ο Φεντερίκο Άλβαρες, μέσω του gazzetta.gr, προς τον κόσμο του Αστέρα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα