Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι το ύψος της αποζημίωσης του Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι το ύψος της αποζημίωσης του Βιγιαφάνιες

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι το ύψος της αποζημίωσης του Βιγιαφάνιες

bet365

Από την στιγμή που η Μονάρκας συμφώνησε να αφήσει ελεύθερο τον Λούκας Βιγιαφάνιες, απομένει το deal για την αποζημίωση του Αργεντινού, ώστε να έρθει και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Το πιο σημαντικό βήμα για την ποδοσφαιρική ελευθερία του Λούκας Βιγιαφάνιες, έγινε, καθώς ο Αργεντινός άκουσε το «οκ» από τους Μεξικανούς στην πρόταση του να φύγει ως ελεύθερος από την Μονάρκας Μορέλια που λόγω της μετακόμισης στην Σιναλόα, θα λέγεται Μαζατλάν F.C από εδώ και στο εξής. Αυτό που απομένει για να «σπάσει» το συμβόλαιο του 28χρονου άσου και να έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό είναι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει ο «Βίγια».

Για τα επόμενα δύο χρόνια, η σύμβαση του Βιγιαφάνιες άγγιζε τα 1.6 εκατομμύρια ευρώ. 800.000 ετησίως, δηλαδή. Οι Μεξικανοί θέλουν να γλιτώσουν το μεγαλύτερο δυνατό ποσό, ο παίκτης θέλει και εκείνος από την πλευρά του τουλάχιστον το 30% και υπάρχει σιγουριά πως αργά ή γρήγορα θα προκύψει συμφωνία και σε αυτό το κομμάτι και ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το «τριφύλλι», όπου τον περιμένει ένα ηγεμονικό για τα δεδομένα της ομάδας συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα