PAOK Action: «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο...» (vid)

PAOK Action: «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο...» (vid)

PAOK Action: «Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο...» (vid)

bet365

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη, δραστηριοποιείται έντονα στα κοινωνικά δρώμενα του τόπου και έχει προσφέρει -μέσω του PAOK Action- βοήθεια σε δεκάδες ανθρώπους και φορείς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που τον αγαπούν και τον έχουν ανάγκη. Περισσότερα από 60 μικρά παιδιά, δεκάδες ιδρύματα και φορείς έχουν στηριχθεί εμπράκτως από την ΠΑΕ, το PAOK Action και τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο.

Κι όλα αυτά τις περισσότερες φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Οι ομάδες κάθε Κυριακή μάχονται στα γήπεδα, για τις νίκες και στο τέλος για το πρωτάθλημα. Όμως, στο τέλος της βραδιάς, η ομάδα δεν είναι ούτε η δόξα, ούτε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, είναι η ψυχή της. Αυτό που ορίζει και πρεσβεύει από την πρώτη μέρα της ίδρυσης της.

«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο...», είναι το τελευταίο μήνυμα που στέλνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, μέσω των social media, συνοδεύοντας το με ένα πολύ όμορφο βίντεο, από τις διάφορες δράσεις του PAOK Αction.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα