Ολυμπιακός: Δεν συναινεί ούτε με τον χρόνο τέλεσης των εκλογών στην Λίγκα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δεν συναινεί ούτε με τον χρόνο τέλεσης των εκλογών στην Λίγκα

bet365

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα διαφωνούν με τους χειρισμούς της Λίγκας να οδηγηθεί στις 19 Ιουνίου σε μία εκλογική διαδικασία για τον διάδοχο του Μηνά Λυσάνδρου.

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν με κάθε επισημότητα και με δύο ενστάσεις αντέδρασε στην τροποποίηση του καταστατικού για τις εκλογές της ΕΠΟ, ζητώντας να γίνουν το 2021 και όχι φέτος.

Εκτός όμως από τις αρχαιρεσίες της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπάρχουν και οι εκλογές της Παρασκευής στην Σούπερ Λίγκα. Εκεί όπου ο Μηνάς Λυσάνδρου θα παραδώσει την σκυτάλη της προεδρίας του, θεωρώντας πως η θητεία του λήγει επειδή ουσιαστικά κάλυψε εκείνη του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Υποψήφιοι πρόεδροι είναι οι Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Αλέξης Κούγιας. Μπορείτε να διαβάσετε ξανά τα δεδομένα, όπως τα είχε παραθέσει το Gazzetta.gr.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον επιβεβαιωθεί μέσω του Δ.Σ. πως ο Ολυμπιακός δεν θεωρεί σωστή την τέλεση των εκλογών στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα πρέπει να περιμένει να γίνει και να παρέλθει η διαδικασία για να κάνει την όποια ένστασή του επί του θέματος. Η άποψη των παραγόντων των ερυθρόλευκων πάντως φαίνεται πως ήταν ότι πρώτα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να γίνουν οι εκλογές. Ο Ολυμπιακός κοινώς εκτός από το θέμα που έχει με την πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ - Ξάνθης θεωρεί πως το πιο σωστό είναι να γίνουν εκλογές όταν θα έχουν ανέβει και οι ομάδες της SL2 και θα μπορούν να ψηφίσουν και εκείνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα