Μπακογιάννης: «Θα μιλήσουμε για τον Βοτανικό όταν θα είναι τα πάντα ολοκληρωμένα» (vid)

Μπακογιάννης: «Θα μιλήσουμε για τον Βοτανικό όταν θα είναι τα πάντα ολοκληρωμένα» (vid)

Νίκος Αθανασίου
Μπακογιάννης: «Θα μιλήσουμε για τον Βοτανικό όταν θα είναι τα πάντα ολοκληρωμένα» (vid)

bet365

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως μέσα στο καλοκαίρι θα ανακοινώσει το ολοκληρωμένο σχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Έτοιμος να παρουσιάσει το σχέδιο για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης, άρα και του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, εμφανίστηκε ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης.

Κατά την διάρκεια του αποψινού δημοτικού συμβουλίου, είπε μεταξύ άλλων επί του θέματος:

«Ο Βοτανικός ή η Διπλή Ανάπλαση όπως λέγεται ξεκίνησε να λέγεται το 2003, δηλαδή πριν από 17 χρόνια. Από τότε, πολλές φορές έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες όχι μόνο στους φίλους του συλλόγου που την περιμένουν, αλλά και σε όλους του Αθηναίους, όμως μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα. Εμείς επιλέγουμε συνειδητά να μιλήσουμε και να τοποθετηθούμε όταν θα έχουμε το σχέδιο μας ολοκληρωμένο.

Τι σημαίνει αυτό; Έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη με αναλυτικά τις επεμβάσεις και τα έργα που πρέπει να γίνουν, κοστολόγηση, δέσμευση πηγών χρηματοδότησης και ένα χρονοδιάγραμμα. Καταλαβαίνετε όλοι ότι αυτό είναι εξαιρετικά περίπλοκο. Δεν φτιάχνουμε μία παιδική χαρά. Πάμε να υλοποιήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες. Για αυτό και αυτή η συζήτηση απαιτεί σοβαρότητα.

Επειδή άκουσα στο δημόσιο διάλογο πριν μερικές μέρες κάτι που βρήκα εξαιρετικά διασκεδαστικό, πώς μπορεί κάποιος να λέει ότι εμείς λέμε μπούρδες για τη διπλή ανάπλαση επειδή δεν είναι στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων. Μα πώς θα μπορούσε ο Βοτανικός να χωρέσει στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων;

Πώς θα μπορούσε ο Δήμος Αθηναίων μόνος του να χρηματοδοτήσει τον Βοτανικό; Θερμή παράκληση. Καταλαβαίνω ότι το ζήτημα προσφέρεται, είναι μεγάλη η πίεση που όλοι υφιστάμεθα, αλλά λίγη υπομονή. Εδώ είμαστε να φέρουμε όλο μας τον σχεδιασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο και πραγματικά πιστεύω ότι τον σχεδιασμό αυτόν θα τον αγκαλιάσει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Πέρα και από παρατάξεις».

Σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ Νίκου Σοφιανού για το εάν θα υπάρξουν ανακοινώσεις μέσα στον Ιούλιο, απάντησε τα εξής: «Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε ανακοινώσεις. Εγώ δεν είπα μέσα στον Ιούλιο, στη δημόσια δήλωσή μου είπα μέσα στο καλοκαίρι».

Δείτε τα λόγια του Δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα μετά το 2:59.02 στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα