Ενσαλίβα: Το νέο τραγούδι που «ραπάρει» στα ελληνικά για την ΑΕΚ γίνεται viral (vid)

Ενσαλίβα: Το νέο τραγούδι που «ραπάρει» στα ελληνικά για την ΑΕΚ γίνεται viral (vid)

Ενσαλίβα: Το νέο τραγούδι που «ραπάρει» στα ελληνικά για την ΑΕΚ γίνεται viral (vid)

bet365

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν ράπερ, Ταμαντανί Ενσαλίβα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με το οποίο καλεί τους οπαδούς της Ένωσης να έρθουν στο γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το είπε και το έκανε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το πλάνο του παλαίμαχου Καναδού διεθνή να κυκλοφορήσει hip-hop κομμάτι στα ελληνικά με κεντρικό θέμα την ΑΕΚ, τους οπαδούς της και το νέο γήπεδο.

Το κομμάτι το οποίο τιτλοφορείται «Sklira» έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς σε λιγότερο από μια μέρα έχει σχεδόν 23.000 views στο Youtube.

Το καλλιτεχνικό όνομα του Ενσαλίβα είναι WazZzaY και το τραγούδι για την ΑΕΚ έχει κλέψει ήδη τις καρδιές των οπαδών, λόγω της χαρακτηριστικής προφοράς του στα ελληνικά, αλλά και τα λαθάκια που υπάρχουν.

Ο Ενσαλίβα μεταξύ άλλων τόνισε για το «Sklira»:

«Βλέποντας όλη την αγάπη που μου δείχνετε, με αφορμή αυτό το τραγούδι, έπρεπε να το κυκλοφορήσω για όλους εσάς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας

Έχω παίξει σε πολλές ομάδες στην καριέρα μου και πάντα ένιωθα τον σεβασμό από όλους τους οπαδούς. Οι οπαδοί είναι η καρδιά και η ψυχή κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας.

Θυμάμαι ότι κάποτε είχα μια συνάντηση με τον Ντέμη και για να με παρακινήσει, μου είπε πώς πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω να παίζω περισσότερα για τον εαυτό μου. Του είπα ότι παίζω πάντα για τους οπαδούς.

Οι προπονητές αλλάζουν

Οι πρόεδροι φεύγουν

Αλλά οι οπαδοί είναι πάντα εκεί. (Ρωτήστε τον)

Αλλά από όλες τις ομάδες για τις οποίες έχω παίξει, καμία άλλη, η οποία βασίζεται στους οπαδούς της δεν με έκανε να νιώθω τόσο αγαπητός όσοι οι οπαδοί της ΑΕΚ, ακόμη και πολύ μετά το τέλος της καριέρας μου.Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τυχαία μέρη στον κόσμο, οι οπαδοί της ΑΕΚ μου έδειχναν πάντα πόσο με σέβονται ως άνθρωπο και ως ποδοσφαιριστή και αυτό το γεγονός πάντα είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. (Εξαίρεση μια φορά στο Μαϊάμι όταν κάποιος πίστευε ότι ήμουν ο Εντίνιο).

Μου ζητήθηκε να γράψω ένα hip-hop τραγούδι για την ΑΕΚ και μολονότι ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν καλή ιδέα, η ΑΕΚ δεν έφυγε ποτέ το μυαλό μου. Έτσι συνέχισα να το σκέφτομαι.

Έτσι μια μέρα είχα κίνητρο.

Το κίνητρο ήταν να βλέπω όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ να τραγουδούν μαζί μου και να παίρνουν πίσω την αγάπη που μου έδωσαν μέσω αυτού του τραγουδιού.

Το κίνητρο είναι να παίζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτό το τραγούδι πριν πάνε στο γήπεδο για τα ματς της αγαπημένης μας ομάδας ή όταν περιμένουν στο σπίτι για μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο.

Το κίνητρο είναι να παίξει η ΑΕΚ αυτό το τραγούδι όταν οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Το κίνητρο να ακούσω ένα κατάμεστο από οπαδούς της ΑΕΚ γήπεδο να τραγουδούν για την αγάπη που έχουν για την ομάδα, αλλά και την ιστορία της.

Το κίνητρο για να ακούσετε ένα γήπεδο γεμάτο θαυμαστές της ΑΕΚ να τραγουδούν για την αγάπη και την ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου.

Το κίνητρο είναι να ακούσω τους οπαδούς της ΑΕΚ να τραγουδούν αυτό το κομμάτι σε εκτός έδρας ματς παιχνίδια κάνοντας τους παίκτες της ομάδας να νιώσουν πως αγωνίζονται εντός έδρας.

Το τραγούδι να αποτελέσει το κίνητρο της και νίκης για να γιορτάσουμε μια άλλη επιτυχία για την ομάδα μας.

Το κίνητρο πως ακόμη και εάν ηττηθούμε, να βάλουμε αυτό το τραγούδι πολύ δυνατά και να τραγουδάμε πολύ έντονα για να υπενθυμίσουμε σε όλους ποιοι είμαστε!

Το κίνητρο για να βάλουμε αυτό το τραγούδι δυνατά και ξανά στο repeat και να κάνουμε τους γείτονες να μας μισούν όλους επειδή αγαπάμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο και να μην δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν για το τι λέει».

Απολαύστε τον νέο ύμνο για την ΑΕΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα