Νοικοκυράκης: «Να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

Νοικοκυράκης: «Να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Νοικοκυράκης: «Να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

bet365

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης παίρνει ευκαιρίες από τον Γιώργο Σίμο κι ο ίδιος δεν έκρυψε την επιθυμία του να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νοικοκυράκη στη «Nova»:

«Ήταν μια ολιγόλεπτη συμμετοχή, μεγαλύτερη βέβαια από τις προηγούμενες. Μαθαίνουμε από αυτά τα παιχνίδια και συνεχίζουμε το πλάνο μας. Ονειρεύομαι να καθιερωθώ στην ομάδα του ΟΦΗ για αρκετά χρόνια. Ελπίζω να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα μου και στο μέλλον δεν ξέρεις.

Όταν άκουσα ότι θα παίξουμε Ευρώπη το σκεφτόμουν. Είμαι εδώ και περιμένω αν μου δοθεί η ευκαιρία. Η ΑΕΚ ξέρει το πλάνο μας και πως αναπτυσσόμαστε. Μας πίεσε ψηλά και δεν μπορούσαμε να κατεβάσουμε εύκολα τη μπάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Ο καθένας έχει τα δικά του κίνητρα. Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο πως η ΑΕΚ κυνηγάει τον ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα