Ματίγια: «Ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Gazzetta team
Ματίγια: «Ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

bet365

Ο Χαβιέρ Ματίγια στάθηκε στα δύο «φθηνά» γκολ που δέχθηκε ο Άρης από τον Ολυμπιακό και στην απώλεια συγκέντρωσης μετά τη διακοπή του 22ου λεπτού.
Ο Ισπανός μέσος του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports για την ήττα της ομάδας του στο «Καραϊσκάκης» και είπε αρχικά ότι… «ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά ήρθαν τα δύο λάθη και τα γκολ του Ολυμπιακού. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Ίσως επηρεαστήκαμε από τη διακοπή του 22ου λεπτού και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας». Ρωτήθηκε για την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. «Πηγαίνοντας στα αποδυτήρια είχαμε κακή ψυχολογία, συζητήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Σημειώσαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα πέρα από τη φάση του δοκαριού. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία και να συνεχίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα