Μαρτίνς για ντέρμπι με Παναθηναϊκό: «Θέλουμε τη νίκη, είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς για ντέρμπι με Παναθηναϊκό: «Θέλουμε τη νίκη, είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»

bet365

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Άρη, αλλά όχι τόσο από την ένταση που έβγαλε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος μίλησε και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως το τρίποντο για τους Πειραιώτες είναι σημαντικό.

Ο Ολυμπιακός και κόντρα στον Άρη συνέχισε το αήττητο σερί του, επικρατώντας με 3-1 των «κιτρίνων» για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, ανεβάζοντας στους 17 την διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ (νίκησε τον ΟΦΗ και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ). Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Σήμερα ήμασταν η πιο καλή ομάδα στο γήπεδο και ήταν μία δίκαιη νίκη, όμως δεν είχαμε την ίδια ένταση με το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως από τη νίκη».

Για τον Καμαρά: «Πραγματικά μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Σήμερα έδειξε πανέτοιμος. Με το 4-3-3 μπορούμε να έχουμε επιλογές. Και ο Βαλμπουενά μπορεί να βοηθήσει και αλλού. Δούλεψε πολύ καλά σήμερα για εμάς».

Για το εάν είναι ευχαριστημένος από το παιχνίδι: «Πράγματι το σκορ μας επέτρεψε να κάνουμε αλλαγές γιατί ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Είχαμε την ευκαιρία να βάλουμε παίκτες όπως τον Κώστα (Φορτούνη), τον Καφού και τον Χασάν γιατί τους έχουμε όλους ανάγκη».

Για την απουσία του κόσμου: «Δεν είναι το ίδιο. Μας λείπει πολύ ο κόσμος μας. Το ποδόσφαιρο ζει με τους φιλάθλους. Ξέρουμε πως είναι μεταβατική περίοδος και πρέπει να κάνουμε υπομονή. Απλά το ποδόσφαιρο χωρίς τους φιλάθλους δεν είναι το ίδιο».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Πράγματι το αντιμετωπίζουμε σαν ένα παιχνίδι για 3 βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε γιατί είναι 3 πολύ σημαντικοί βαθμοί. Θα μας δημιουργήσει δυσκολίες το ότι έχουμε το Κύπελλο μετά απλά θα έπρεπε να είχαν αφήσει τις ομάδες να ξεκουραστούν περισσότερες ημέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα