Ατρόμητος: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Γκάλο (pic, vid)

Ατρόμητος: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Γκάλο (pic, vid)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Η ιδιαίτερη αφιέρωση του Γκάλο (pic, vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ, μετά το χθεσινό πανέμορφο γκολ που σημείωσε, έκανε μία κίνηση με τα χέρια του που είχε ξεχωριστή σημασία για εκείνον

Bwin Leaderboard με απίστευτα έπαθλα* για όλους τους παίκτες! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τη «σφραγίδα» του στο ματς του Ατρόμητου με τη Λαμία άφησε χθες (13/6) ο Ροντρίγκο Γκάλο, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, το μετέπειτα τελικό 1-1. Ο Βραζιλιάνος μπακ ξέσπασε αμέσως μετά και με τα χέρια του έδειξε να σχηματίζει το γράμμα M, κάτι που μόνο τυχαίο δεν ήταν.
Στενός άνθρωπος της οικογένειάς του πέρασε πρόσφατα μία προσωπική περιπέτεια και όλοι στάθηκαν στο πλευρό του. Το μυαλό του 34χρονου βρίσκονταν συνέχεια σε εκείνον και το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο ψυχολογικά για όλους, κυρίως τη γυναίκα του. Τελικά βγήκε νικητής και επειδή το όνομά του αρχίζει από Μ, ο Γκάλο θέλησε να του αφιερώσει το τέρμα που σημείωσε, παρότι βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και πιο συγκεκριμένα στη Βραζιλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα