Δώνης: «Μπήκαμε άσχημα και δεν κάναμε ένα ποιοτικό ματς»

Gazzetta team
Δώνης: «Μπήκαμε άσχημα και δεν κάναμε ένα ποιοτικό ματς»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έμεινε ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού των «πράσινων» στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γιώργος Δώνης:

Αρχικά ανέφερε: «Μπήκαμε άσχημα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε με καλή ένταση, μας πίεσε και έκανε φάσεις. Μετά το 25' με 30' ισορροπήσαμε. Η έντασή μας ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος. Είχαμε περισσότερους παίκτες στον άξονα, χωρίς να είμαστε απειλητικοί. Ο ΠΑΟΚ γινόταν επικίνδυνος και έβγαλε μια φάση. Ήταν ένα παιχνίδι έντασης, αλλά δεν ήταν ποιοτικό από την πλευρά μας και έγιναν λανθασμένες επιλογές. Είχαμε το θέμα του τραυματισμού του Νάγκι που ήταν ο δεύτερος καθαρός μας εξτρέμ. Είχαμε πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας. Ο Δώνης και ο Μπουζούκης έμεναν στον άξονα για να βγάλουμε την μπάλα. Με τον Αγιούμπ είχαμε καλύτερη συνοχή, αλλά ήμασταν στατικοί με εξαίρεση την ευκαιρία του Καμπετσή στο τέλος».

Για την είσοδο του Αγιούμπ και αν είναι σαν νέα μεταγραφή στα πλέι οφ: «Ήταν εκτός για αρκετό διάστημα, τον πήγε πίσω αυτό. Είναι παρόμοιος παίκτης με τον Ζαχίντ. Προτιμήσαμε τον Ζαχίντ σήμερα, αλλά νομίζω στο κομμάτι για να βγάλει την μπάλα με ηρεμία ήταν πολύ καλός σήμερα».

Για τη χρησιμοποίηση του Κολοβού: «Έκανε όπως και ο Ινσούα επέμβαση. Αν πούμε ότι ο Νάγκι είναι έξω, οι επιθετικοί είναι ο Μακέντα και ο Καμπετσής. Ο ακραίος είναι ο Χατζηγιοβάνης. Ο Δημήτρης προσπαθεί, δεν ξέρω ποια θα είναι η απόφαση του νέου προπονητή γι' αυτόν, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο γιατί η χρονιά δεν ήταν καλή γι' αυτόν».

Για το αν ξεμένει ο Παναθηναϊκός από μπακ: «Δεν είναι ότι ο Βαγιαννίδης και ο Αποστολάκης δεν θέλουν να παίξουν. Ήταν απόφαση δική μας. Εχουμε το θέμα με Ινσούα και Γιόχανσον, θα δούμε αν τους έχουμε διαθέσιμους μέχρι το τέλος. Οι επιλογές είναι ο Χατζηθεοδωρίδης, ο Νούνες και ο Θεοχάρης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα