Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ντεμπούτο για Ατρόμητο και Ξάνθη

Θοδωρής Βασίλης
Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ντεμπούτο για Ατρόμητο και Ξάνθη

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ματς που ξεχωρίζει από τα ματς του Σαββάτου της Super League. Πρεμιέρα για Ατρόμητο και Ξάνθη κόντρα σε Λαμία και Βόλο.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Βόλος μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο φιλοξενεί την Ξάνθη η οποία κάνει ντεμπούτο στα play out (το ματς με τον Ατρόμητο είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης). Οι γηπεδούχοι θέλουν να ολοκληρώσουν την πρώτη τους χρονιά στην Super League με τον καλύτερο τρόπο και με όσους περισσότερους βαθμούς στο σακούλι τους. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι Γέντρισεκ, Δημόπουλος, Μουνίθ. Η Ξάνθη από την πλευρά της, μετά και την αφαίρεση βαθμών, παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ακριτική ομάδα είδε τον Πανιώνιο να μειώνει την διαφορά και πλέον χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Αυτό θα είναι το πρώτο της ματς μετά από τρεις μήνες αφού ο αγώνας με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε. Ο Νίκος Καραγεωργίου ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με μοναδική απουσία τον Ντίρεσταμ.

Στο άλλο ματς των play out, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λαμία.Οι γηπεδούχοι θέλουν να τερματίσουν στην 7η θέση για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από μια κακή αγωνιστικά σεζόν. Ερωτηματικό η αγωνιστική κατάσταση των Περιστεριωτών, αφού δεν αγωνίστηκαν την πρώτη αγωνιστική. Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία. Η Λαμία ήρθε στην Αθήνα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, απόρροια της νίκης της επί του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έδειξε κόντρα στα «καναρίνια» ότι θα παλέψει όλα τα παιχνίδια στα play out. Εκτός ο Τισόνε και ο Αραβίδης.

Τέλος, στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ, σε ένα ματς που έδειξαν καλή εικόνα και συνεχίζουν την εν γένει θετική τους παρουσία στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θέλουν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει στόχος. Ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους Πούγγουρα, Περέα, Μπεκ και Αποστολάκη. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ του ξαφνικού προβλήματος υγείας του Μίσιτς ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα θα πρέπει να δείξει χαρακτήρα αφού μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό πλέον είναι ισόβαθμος με την ΑΕΚ στην δεύτερη θέση. Ο Πορτογάλος τεχνικός πονοκεφαλιάζει για τον παρτενέρ του Μαουρίτσιο, αφού εκτός από τον Μίσιτς, δεν υπολογίζονται και οι Αουγκούστο και Βέρνμπλουμ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (13/6)
19:15 Βόλος - Ξάνθη (NS2)
19:30 Ατρόμητος – Λαμία (ΕΡΤSports)
21:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα