ΑΕΛ: «Ψαλίδι 22% από τη NOVA, προχωρήσαμε σε πληρωμές»

Gazzetta team
ΑΕΛ: «Ψαλίδι 22% από τη NOVA, προχωρήσαμε σε πληρωμές»

bet365

Οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση για τα τηλεοπτικά τους, τα οικονομικά δεδομένα, ευχαρίστησαν τους χορηγούς τους και σχολίασαν πως ίσως κινηθούν νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου
Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί το ποσοστό της μείωσης που δέχθηκε από το NOVA εξέδωσε η ΑΕΛ. Η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τους χορηγούς της, τόνισε πως προχώρησε σε πληρωμές, ότι ενδέχεται να κινηθεί νομικά κατά του Αχιλλέα Μπέου και έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει και του χρόνου τη συνεργασία της με τη συνδρομητική πλατφόρμα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πριν λίγη ώρα μας κοινοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της ΕΠΟ, η οποία έκανε ομόφωνα δεκτή την εισήγηση του Διευθυντού Αδειοδότησης κ. Γιώργου Δημητρίου, με την οποία πλέον επισήμως η ομάδα μας αδειοδοτείται για την συμμετοχή της τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 1, όσο και σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA.
Μετά από αυτήν την αναμενόμενη απόφαση λόγω της εξαιρετικής οικονομικής διαχειρίσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία οφείλεται κυρίως στην σώφρονα οικονομική πολιτική της ιδιοκτησίας και την εξαιρετική διαχείριση των οικονομικών από την οικονομική υπηρεσία της εταιρείας με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωτήριο Μάρκου και τον Οικονομικό Διευθυντή κ. Τάσο Χριστακόπουλο και παρά τα 2.000.000€ τα οποία έχουν πληρωθεί στον κ. Κώστα Πηλαδάκη για την χρήση του AEL FC ARENA, παρά τις 450.000€ που έχουν πληρωθεί σε πρόστιμα προς την ΕΠΟ, λόγω συμπεριφορών επιπόλαιων φανατικών οπαδών, αλλά και τον σε πρωτοφανή αριθμό κίτρινων και κόκκινων καρτών σε ποδοσφαιριστές μας, παρά την εξόφληση υποχρεώσεων προς το ΙΚΑ της προηγούμενης ιδιοκτησίας, παρά την εξόφληση ποδοσφαιριστών της προηγούμενης ιδιοκτησίας, νοιώθουμε μία βαθιά ικανοποίηση για αυτή την επί πέντε συνεχή χρόνια έμπρακτη διεθνή διαφήμιση της ΑΕΛ μας (η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να έχει το ίδιο αποτέλεσμα μετά από τρία χρόνια χωρίς αδειοδότηση και με 20πλάσια έσοδα από εμάς), νοιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις απόλυτες ευχαριστίες μας προς τους κεντρικούς χορηγούς μας, την διεθνούς φήμης εταιρεία «ΥΦΑΝΤΗΣ», την εταιρεία «ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», την διεθνούς φήμης εταιρεία «BAYER», την διεθνούς φήμης Λαρισινή εταιρεία «EXALCO», το κέντρο αποκατάστασης «ANIMUS», την Λαρισινή εταιρεία «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ», την Λαρισινή εταιρεία μεταφορών «ΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ TRANS», όλους τους Λαρισαίους που μας βοήθησαν με την ανάρτηση πινακίδων στο γήπεδο μας, αλλά κυρίως την μεγάλη συνεργάτιδα μας «NOVA», που μας έδωσαν την δυνατότητα να κάνουμε υπερήφανους σε αυτό τον τομέα τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά το τέλος των play-off σε ειδική τελετή στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Λάρισα θα βραβεύσει όλους αυτούς που την βοήθησαν και την βοηθούν και θα τους διαφημίσουμε δωρεάν από το ραδιόφωνο μας.
2. Μετά την σημερινή εξέλιξη, η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα εξετάσει να στραφεί νομικά κατά του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, του πραγματικού ιδιοκτήτου του ΝΠΣ Βόλου, αλλά και όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν τις συκοφαντικές δηλώσεις του για την ΑΕΛ μας και την ιδιοκτησία της και συγκεκριμένα όταν έκανε αυτές τις δηλώσεις για το ότι δήθεν οι ποδοσφαιριστές μας είναι απλήρωτοι από τον Οκτώβριο του 2019 και ότι η ΑΕΛ μας δεν θα πάρει αδειοδότηση ακόμα και για τις εγχώριες διοργανώσεις.
3. Σήμερα εξοφλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΠΑΕ ΑΕΛ, παρά τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε ο κορονοϊός και κατατέθηκαν περισσότερα από 150.000€ στους λογαριασμούς τους.
4. Σε 22% ανέρχεται το ποσοστό της μειώσεως του τηλεοπτικού συμβολαίου της ΠΑΕ ΑΕΛ με την NOVA και κατόπιν αυτού η συνολική ζημία της εταιρείας υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στο 30% των ετησίων εσόδων της.
5. Την επόμενη βδομάδα ο κ. Αλέξης Κούγιας θα συζητήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές το ποσοστό μείωσης των συμβολαίων τους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ακολουθώντας τις οδηγίες – αποφάσεις των ΕΠΟ ΚΑΙ FIFA.
6. Για άλλον ένα χρόνο συμφώνησε η ΠΑΕ ΑΕΛ να προβάλλονται αποκλειστικά οι αγώνες της από την NOVA.
7. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει την ψευδή διασπορά ειδήσεων περί ενδιαφέροντος της για έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές από κατώτερες κατηγορίες και δηλώνει κατηγορηματικά ότι πρόκειται για χαμηλού επιπέδου παιχνίδια διαφόρων εκπροσώπων ποδοσφαιριστών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα