Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει 1 εκατ. ευρώ για τον Ματέο Γκαρσία μέχρι 15 Ιουνίου!

Gazzetta team
Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει 1 εκατ. ευρώ για τον Ματέο Γκαρσία μέχρι 15 Ιουνίου!

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα σερβικού ΜΜΕ, ο Ερυθρός Αστέρας πρέπει μέχρι τις 15 Ιουνίου να καταβάλλει 1.000.000 ευρώ στη Λας Πάλμας για την αγορά του Ματέο Γκαρσία, γι’ αυτό «καίγεται» για την πώλησή του!
Σεβίλλη - Μπέτις σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ιστοσελίδα «maxbetsports.rs» έδωσε νέα διάσταση στο ζήτημα πώλησης του Ματέο Γκαρσία καθώς στάθηκε στην άμεση ανάγκη του Ερυθρού Αστέρα για την εξασφάλιση ενός ποσού της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Για την ακρίβεια αναφέρει ότι πέρυσι το καλοκαίρι, όταν επικυρώθηκε η συμφωνία της ομάδας του Βελιγραδίου με τη Λας Πάλμας για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη έναντι 2.2 εκατομμυρίων ευρώ, ο Ερυθρός Αστέρας κατέβαλε ένα εκατομμύριο ευρώ, παραχώρησε επίσης τον Σλαβολιούμπα Σρνιτς (τον οποίον κοστολόγησε 200.000 ευρώ) και οφείλει να καταβάλλει ακόμη ένα εκατομμύριο ευρώ έως τις 15 Ιουνίου.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται η εμπορική συνεργασία του Ερυθρού Αστέρα με πασίγνωστη εταιρία αερίου, αλλά και σ’ ένα δάνειο που φέρεται να παρείχε η τελευταία στον σύλλογο. Καταλήγει ότι η ομάδα του Βελιγραδίου είναι θετική στην πώληση του παίκτη για την εξασφάλιση του ποσού και για την ακρίβεια σημειώνεται το επίσημο ενδιαφέρον του Άρη. Σημειώνεται επίσης ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού, στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν υφίσταται. Στον Ολυμπιακό δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο «Ματέο Γκαρσία» καθώς ο νεαρός Αργεντίνος επιθετικός συνεχίζει να απασχολεί τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα