Παναθηναϊκός: «Πρόταση στον Ελ Μουχαμάντι»

Παναθηναϊκός: «Πρόταση στον Ελ Μουχαμάντι»

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Πρόταση στον Ελ Μουχαμάντι»

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αίγυπτο, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση συνιδιοκτησίας στην Ισμαϊλι για τον 24χρονο δεξιοπόδαρο μπακ της!
Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα κινηθεί στην μεταγραφική αγορά για έναν βασικό δεξιοπόδαρο μπακ και για έναν που επί της ουσίας θα αποκτηθεί ως εναλλακτική λύση, από την στιγμή που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει έτοιμος ποδοσφαιριστής στην ακαδημία στην συγκεκριμένη θέση. O Tσάβι Ρόκα εξετάζει αρκετές περιπτώσεις και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αίγυπτο, το «τριφύλλι» έχει κάνει πρόταση στην Ισμαϊλι για τον 24χρονο αρχηγό της, Μπάχερ Ελ Μουχαμάντι. Ο Αιγύπτιος μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά έχει συμφωνήσει να αποχωρήσει για ομάδα του εξωτερικού, παρά τις προτάσεις που έχει από Ζάμαλεκ και Αλ Αχλί. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός ζητά συνιδιοκτησία με την Ισμαϊλι, η οποία θα μπορέσει να καρπωθεί ένα καλό ποσό στο μέλλον, σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πωληθεί από τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα