ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η σύγκριση των ντέρμπι πριν και μετά τη διακοπή (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η σύγκριση των ντέρμπι πριν και μετά τη διακοπή (pics)

bet365

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τις περισσότερες «μονομαχίες» του αγώνα της Τούμπας, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέγραψε, μεταξύ άλλων, μόλις 28% πετυχημένα τάκλιν. Οι διαφορές σε σχέση με εκείνο της 23ης Φεβρουαρίου.

Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στη δράση μετά από περίπου 100 ημέρες επέστρεψαν το τριήμερο 6,7 & 8 Ιουνίου οι ομάδες της SL, οπότε και διεξήχθη η πρεμιέρα των play off και των play out. Εύλογα οι παίκτες δεν βρίσκονταν στο 100%, ενώ παρατηρήθηκαν και προβλήματα με μυϊκούς τραυματισμούς. Η παρατεταμένη αποχή επηρεάζει και μέσω του Instascout και του Ινστιτούτου Αθλητικής Ανάλυσης, θα «συγκρίνουμε» ορισμένες στατιστικές κατηγορίες του ντέρμπι της Τούμπας όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0, με το αντίστοιχο του πρωταθλήματος, στις 23 Φεβρουαρίου, στο οποίο εκ νέου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το ίδιο σκορ. Οι οποίες και δείχνουν πως η τρίμηνη αποχή επηρέασε περισσότερο τους παίχτες των γηπεδούχων ειδικότερα στον τομέα των μονομαχιών, αφού οι Πειραιώτες κέρδισαν τις περισσότερες.
ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ
* Η γενική εικόνα δείχνει περίπου το ίδιο ποσοστό κατοχής μπάλας.
*Μείωση εμφανίζει ο αριθμός των κατοχών του ΠΑΟΚ, από 120 σε 96, ενώ ο Ολυμπιακός κινείται στα ίδια επίπεδα.
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 07/06 ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23/02
ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
*Μείωση στον αριθμό των επιθέσεων εμφανίζει ο ΠΑΟΚ και η ουσιαστική διαφορά έγκειται στις στατικές φάσεις, μέσω των οποίων βάζεις τον αντίπαλο σε πίεση, κερδίζοντας κόρνερ ή φάουλ σε επικίνδυνη θέση (19 έναντι 8).
*Ο Ολυμπιακός εκδήλωσε μεν τον ίδιο αριθμό (75), σε περισσότερες όμως στατικές φάσεις, ειδικά φάουλ, ενώ και το γκολ του προήλθε μετά από μια τέτοια εκτέλεση, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του αντίπαλου αμυντικού.
*Στις πλευρές των επιθέσεων παρατηρούμε ότι οι ομάδες επιτέθηκαν περίπου με τον ίδιο τρόπο, ενώ ο Ολυμπιακός εμφάνισε μείωση από τα δεξιά.
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 07/06 ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23/02
ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ
*Στον συγκεκριμένο τομέα οι δύο ομάδες ήταν εμφανώς επηρεασμένες από την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθώς παρατηρήθηκε μεγάλη μείωση (109 έναντι 171).
*Στις εναέριες το ποσοστό μείωσης ξεπέρασε τα επίπεδα του 50% (31 έναντι 66).
*Στις επίγειες ήταν μικρότερο (78 έναντι 105), ενώ παρατηρείται αντιστρόφως ανάλογη κατανομή των κερδισμένων, καθώς ο Ολυμπιακός είχε αύξηση του ποσοστού του από 46% σε 60% ενώ ο ΠΑΟΚ μείωση από 54% σε 40%.
*Στα αξιοσημείωτα πως η μεγάλη μείωση των επιτυχημένων τάκλιν του ΠΑΟΚ (28%) σε σχέση με το 1ο παιχνίδι (57%). Παρότι οι παίκτες του επιχείρησαν περίπου τα ίδια (18 έναντι 23).
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 07/06 ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23/02

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα