Εσίτι: «Μόνο αν φύγει από τον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προσκήνιο»

Εσίτι: «Μόνο αν φύγει από τον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προσκήνιο»

Gazzetta team
Εσίτι: «Μόνο αν φύγει από τον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προσκήνιο»

bet365

Η αναφορά των Νιγηριανών στην παρουσία του Άντερσον Εσίτι στον ΠΑΟΚ και το μέλλον του 26χρονου αμυντικού μέσου.
Το Κύπελλο Γερμανίας παίζει με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «completesports.com» εστιάζεται σε 15 Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές που η διαδρομή τους στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παραμένει στάσιμη και που έχουν το καλοκαίρι την ευκαιρία να αλλάξουν ομάδα για να επιστρέψουν στο προσκήνιο.

Ανάμεσα στους δέκα πέντε Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές βρίσκεται και ο Άντερσον Εσίτι του ΠΑΟΚ για τον οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Θεωρήθηκε κάποτε ως υποψήφιος για την Λέστερ, λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεων του στο Βέλγιο με τη φανέλα της Γάνδης. Ο 24χρονος (σ.σ. κάπου έχασαν τα δύο χρόνια που πρόσθεσε ο συμπατριώτης τους…) μέσος ξεκίνησε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στην Πορτογαλία αλλά άρχισε να λάμπει μόνο όταν μετακόμισε στη Γάνδη, ένα βήμα που υποτίθεται πως θα ήταν προς την κατεύθυνση να του εξασφαλίσει συμβόλαιο σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.

Τρία χρόνια μετά όμως, ο Εσίτι παλεύει να πετύχει κάτι στον ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας παίξει συνολικά σε μόλις 1,013 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις. Παρόλο που ο πολλά υποσχόμενος μέσος διανύει την πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, η απομάκρυνσή του από την Ελλάδα, σε ένα πιο αξιοσέβαστο πρωτάθλημα, θα μπορούσε να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα