Επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη: «Να συστήνεται ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού»

Επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη: «Να συστήνεται ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού»

Επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη: «Να συστήνεται ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού»

bet365

Δεν έμειναν ασχολίαστες από πλευράς ΠΑΟΚ οι τελευταίες δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την παρουσία κόσμου στους αγώνες των playoffs.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην τελευταία τηλεδιάσκεψη της Λίγκας στάθηκε υπέρ της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα, ωστόσο έθεσε μια βασική προϋπόθεση ζητώντας για λόγους ισονομίας «όσοι αγώνες του α’ γύρου γίνουν χωρίς κόσμο, το ίδιο να γίνει στους αντίστοιχους του β' γύρου».

Οι «ασπρόμαυροι» και τότε διαφώνησαν ανοιχτά με το ρόλο και την στάση του Λευτέρη Αυγενάκη, με τον υφυπουργό αθλητισμού να τοποθετείται με δηλώσεις του αφήνοντας αιχμές για την στάση του επίσημου ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε στον κ. Αυγενάκη ανεβάζοντας τους τόνους χαρακτηρίζοντάς τον «υφυπουργό Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».

Στη σημερινή απάντησή τους οι νταμπλούχοι Ελλάδας αναφέρουν:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει , αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο.

Αναφέρθηκε σε «ομόφωνη απόφαση της λίγκας», παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.

Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές.

Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για «καθαρές και έντιμες κουβέντες», προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του.

Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα