Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Μπακογιάννη για το γηπεδικό

Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Μπακογιάννη για το γηπεδικό

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Μπακογιάννη για το γηπεδικό

bet365

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, τοποθετήθηκε για το ζήτημα του γηπεδικού. «Μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με ολοκληρωμένη πρόταση».

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο απερχόμενος ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από την ιδιοκτησία του μπασκετικού τμήματος και βάζοντας πωλητήριο, αναφέρθηκε εκτενώς στο γηπεδικό ζήτημα, τη σχέση Βοτανικού - Λεωφόρου και πάνω σε αυτό το κομμάτι ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε ν' απαντήσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στο κόστος της δημιουργίας της Παναθηναϊκής Πολιτείας που είναι πολύ μικρότερο από την αξία του «Απόστολος Νικολαΐδης», με την ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» να μην παραχωρείται σε κανέναν αν δεν υπάρξει νέο γήπεδο!

«Αν είναι να γίνει μόνο ποδοσφαιρικό γήπεδο, ας μείνει στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός» ανέφερε ο απερχόμενος ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη ήρθε μέσω social media και αναφέρει:

Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναικού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis στις Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα