Νέες αναφορές των Ιταλών σε Βαγιαννίδη και Μπότη

Gazzetta team
Νέες αναφορές των Ιταλών σε Βαγιαννίδη και Μπότη

bet365

Οι Ιταλοί κάνουν αναφορά στο γενικότερο μεταγραφικό σχεδιασμό της Ίντερ και στέκονται στους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Οι «νερατζούρι» κάνουν στροφή σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας χρονιάς. Η μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη έχει ολοκληρωθεί και ανακοινωθεί από την ιταλική ομάδα, που έχει προχωρήσει σε συμφωνία και για την απόκτηση του 16χρονου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Νίκου Μπότη.

«Νέοι, ταλαντούχοι και ικανοί να προσφέρουν άμεσα, ή να αναπτυχθούν περαιτέρω και στη συνέχεια να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα ή και να φέρουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας. Αυτή είναι η νέα γραμμή που έχει επιλέξει η Ίντερ. Οι Μπαρέλα και Μπαστόνι είναι τα λαμπρότερα παραδείγματα αυτής της πολιτικής, χωρίς να ξεχνάμε πολλά ταλέντα που αναδύονται από τις ομάδες νέων του συλλόγου.

Υπό αυτή την έννοια, οι άνθρωποι των νερατζούρι δεν έχουν χάσει χρόνο, κλείνοντας τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές. Εκτός από τον Γιώργο Βαγιαννίδη που έρχεται ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τον Νίκολα Ίλιεφ από την Μπότεφ Πλόβντιβ, η Ίντερ εξασφάλισε τις υπηρεσίες του Νικόλαου Μπότη, ενός Έλληνα τερματοφύλακα από τον ΠΑΟΚ, που γεννήθηκε το 2004», αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «fcinter1908.it».

Η μεταγραφή του Νίκου Μπότη αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, με το που ανοίξουν εκ νέου οι πτήσεις προς την Ιταλία, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ένα ποσοστό ύψους 20%, για πιθανή μεταπώληση τα επόμενα χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα