«Ο Μακέντα που θα διαδεχόταν τον Κριστιάνο, αναγεννήθηκε»!

«Ο Μακέντα που θα διαδεχόταν τον Κριστιάνο, αναγεννήθηκε»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Μακέντα που θα διαδεχόταν τον Κριστιάνο, αναγεννήθηκε»!

bet365

Ο ισπανικός Τύπος αποθεώνει τον Φεντερίκο Μακέντα στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναφέρει πως κατάφερε να επιστρέψει στο προσκήνιο και ν' αναγεννηθεί στον Παναθηναϊκό, πολλά χρόνια αφότου ο κόσμος πίστευε πως θα ήταν εκείνος που θα διαδεχόταν τον Κριστιάνο στη Γιουνάιτεντ...
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η AS κάνει αναφορά στον Ιταλό επιθετικό του «τριφυλλιού» που σκόραρε ξανά με την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ για τον Παναθηναϊκό στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην έναρξη των Playoffs.

«Είναι ξανά... εκρηκτικός ως σκόρερ. Κουβαλούσε το στίγμα που ήταν ικανό να του καταστρέψει ολόκληρη την καριέρα. Πίστευαν όλοι πως θα κάλυπτε το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν ο Πορτογάλος έφυγε για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τώρα ο Μακέντα επέστρεψε στην κορυφή. Έχει αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Είναι καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό και δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Ελ Αραμπί» αναφέρει μεταξύ άλλων η AS κάνοντας κι μια μικρή αναδρομή στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα