Πανιώνιος: Ο Αραμπούλι ευχαρίστησε τον Μάντζιο για τη νίκη επί του Παναιτωλικού (pic)

Gazzetta team
Πανιώνιος: Ο Αραμπούλι ευχαρίστησε τον Μάντζιο για τη νίκη επί του Παναιτωλικού (pic)

bet365

Ο επιθετικός του Πανιωνίου ευχαρίστησε τον πρώην προπονητή του για τη νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού που κρατάει ζωντανούς τους κυανέρυθρους.

Η Λαμία του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού, ένα αποτέλεσμα που βοήθησε τον ουραγό Πανιώνιο να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την προτελευταία θέση. Οι κυανέρυθροι είχαν νικήσει το Σάββατο με 1-0 τον Βόλο και παραμένουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής στα πλέι άουτ.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου, Μπατσάνα Αραμπούλι ανέβασε μια φωτογραφία του Μάντζιου την ώρα που έκανε δηλώσεις, δίνοντας συγχαρητήρια και λέγοντας «ευχαριστώ» στον πρώην προπονητή του για το αποτέλεσμα που διατηρεί τον Πανιώνιο σε απόσταση... βολής από τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα