Ιταλική αποθέωση για τους ΠΑΟΚτσήδες στις ταράτσες! (pics)

Ιταλική αποθέωση για τους ΠΑΟΚτσήδες στις ταράτσες! (pics)

Gazzetta team
Ιταλική αποθέωση για τους ΠΑΟΚτσήδες στις ταράτσες! (pics)

bet365

Το δημοσίευμα στέκεται περισσότερο στην παρουσία φίλων του ΠΑΟΚ στις γειτονικές ταράτσες του γηπέδου της Τούμπας, παρά στο ντέρμπι της πρεμιέρας των ελληνικών playoffs.
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αναγκάζονται να βρουν τρόπους για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη ομάδας τους, σ’ ένα ματς
«κεκλεισμένων των θυρών».

Αυτή τη φορά το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, στην πρεμιέρα των playoffs, έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο και πάλι οι ΠΑΟΚτσήδες βρήκαν τον τρόπο για να δουν τον αγώνα και να εμψυχώσουν την ομάδα τους.

Η «tuttosport», στην ηλεκτρονική έκδοσή της, εστίασε το ενδιαφέρον της στο συγκεκριμένο γεγονός, δημοσιεύοντας τις «ιδιαίτερες φωτογραφίες», που δείχνουν τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων» να παρακολουθούν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό από τις γειτονικές ταράτσες του γηπέδου της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα