Παναιτωλικός: «Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα μας και δεν χωρούν εκπτώσεις»

Παναιτωλικός: «Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα μας και δεν χωρούν εκπτώσεις»

bet365

Μπορεί στον Παναιτωλικό να δίνουν ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς με την Λαμία για την πρεμιέρα των play out, αλλά με αφορμή τα ισπανικά δημοσιεύματα για την ανάρτηση του Χεσούς Φερνάντεθ, τα «καναρίνια» ξεκαθάρισαν πως οι αρχές και η ιστορία του συλλόγου είναι ξεκάθαρες όσον αφορά θέματα όπως ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Στην Marca υπήρξε αναφορά στην ανάρτηση του Φερνάντεθ που αφορούσε την διαδήλωση για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ κι επειδή στον Παναιτωλικό δεν θέλουν να αιωρείται τίποτα στον αέρα όσον αφορά την θέση του συλλόγου ως προς τον ρατσισμό, το μίσος και την μισαλλοδοξία. Έτσι, σε επικοινωνία του gazzetta.gr τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου τόνιζαν:

«Ο Παναιτωλικός έχει ιστορία 94 ετών με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές, τις οποίες δεν διαπραγματεύεται. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν καμία θέση στην ομάδα μας και δεν χωρούν εκπτώσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα