Δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε: Είδε το ντέρμπι και πανηγύρισε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (pic)

Gazzetta team
Δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό ο Ποντένσε: Είδε το ντέρμπι και πανηγύρισε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Μπορεί ο Ντάνιελ Ποντένσε, να βρίσκεται μακριά από τη χώρα μας αγωνιζόμενος στην Αγγλία για λογαριασμό της Γουλβς, ωστόσο δεν ξεχνάει την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Τον Γενάρη, αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και μετακόμισε στο Νησί. Λίγους μήνες αργότερα επέστρεψε στο «Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» με τη Γουλβς. Η αγάπη του Ντάνιελ Ποντένσε για την ομάδα του Πειραιά είναι μεγάλη και δεν μπορεί να μην το δείχνει. Ακόμα και μέσω των socia media.

Ο 24χρονος Πορτογάλος, παρακολούθησε κι αυτός το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της πρώην ομάδας του, Ολυμπιακού και ανέρτησε στα social media μια φωτογραφία που πανηγυρίζει για τη νίκη των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα