Ολιβέιρα: «Έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς, δεν είμαι στο 100%»

Gazzetta team
Ολιβέιρα: «Έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς, δεν είμαι στο 100%»

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα χαρακτήρισε όλα τα ματς των πλέι οφ που έχει να δώσει η ΑΕΚ ως τελικούς, ενώ τόνισε πως ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολιβέιρα στη NOVA μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό:

«Αισθάνομαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από αρκετό καιρό. Δεν είμαι στο 100%, το ξέρει ο κόσμος, αλλά είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Στο τέλος θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη καθώς δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έχουμε ακόμα εννιά τελικούς και τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι εννιά τελικοί και πρέπει να πάρουμε όσους βαθμούς γίνεται για τη 2η θέση. Θέλω να μπορώ να βοηθάω την ομάδα και να δείχνω ότι είμαι ο ίδιος παίκτης που βοηθούσε την ομάδα μέχρι το σημείο του τραυματισμού μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα