Αγιούμπ: «Έχω επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι»

Αγιούμπ: «Έχω επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι»

Gazzetta team
Αγιούμπ: «Έχω επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση, δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι»

bet365

Ο Γιασίν Αγιούμπ τόνισε πως έχει επιστρέψει σε πολύ καλή φυσική κατάσταση μετά την διακοπή λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το αν περίμενε να ξεκινήσει: «Στη διάρκεια των προπονήσεων το βλέπεις. Ουσιαστικά ξεκίνησα να κάνω κάποιες τακτικές με τους βασικούς κι είχα αυτή την αίσθηση. Ο προπονητής μου είπε κάποια στιγμή ότι θα ξεκινήσω, μου ζήτησε να είμαι στο κέντρο, να μοιράσω το παιχνίδι κι έτσι έγινε. Μεγάλη χαρά που ξεκίνησα κι αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο».

Για τον τρόπο που έπαιξε και τις πάσες σε Γιόχανσον και Ζαχίντ: «Ήταν ένας διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Υπήρχε στη συγκεκριμένη φάση ένα πέναλτι που περιμέναμε να σφυριχτεί, στη φάση με τον Γιόχανσον. Το είδαμε και μετά το παιχνίδι, ήταν πέναλτι και θέλω να μιλήσω και στη δεύτερη φάση με τον Ζαχίντ που την προώθησα και ο Μακέντα σκόραρε. Ο αντίπαλος δεν μπορεί να ξέρει τι τακτική θα ακολουθήσεις».

Για το πρόβλημα που είχε όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό: «Η προετοιμασία παίζει ρόλο σε ένα παιχνίδι. Είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε, είναι ένα καλό πρωτάθλημα, σταματήσαμε λόγω κορονοϊού και τώρα συνεχίζουμε. Όταν είχα έρθει είχα ένα πρόβλημα υγείας, όμως με την διακοπή το ξεπέρασα και μπήκα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Έκανα σκληρές προπονήσεις και μπόρεσα να επιστρέψω στη φυσική μου κατάσταση. Βοήθησε και το ραμαζάνι, αλλά χάνεις σε μυική μάζα, μίλησε με την ομάδα και κατάφερα να το διορθώσω κι αυτό και πλέον κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα