Βαθμολογία play off Σούπερ Λίγκας: Στο +17 ο Ολυμπιακός και... μάχη 2ης θέσης για ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

Gazzetta team
Βαθμολογία play off Σούπερ Λίγκας: Στο +17 ο Ολυμπιακός και... μάχη 2ης θέσης για ΠΑΟΚ - ΑΕΚ!

bet365

Ακόμη και πριν το ματς της Τούμπας ο Ολυμπιακός ήταν το μεγάλο και ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον μετά το 1-0 και το +17 η υπόθεση τίτλος μοιάζει... τελειωμένη. Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ να περάσει μόνη 2η, όπου πλέον συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες κέρδισαν σχετικά εύκολα με 1-0 στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και πλέον βρέθηκαν στο +17 από τον περσινό πρωταθλητή. Διαφορά που στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ μοιάζει αδύνατη να... ψαλιδιστεί τόσο ώστε ο Ολυμπιακός να χάσει το πρωτάθλημα. Πλέον μετά την γκέλα του Δικεφάλου του Βορρά (είχε ως αποτέλεσμα κι αποδοκιμασίες εκτός γηπέδου) έχει ενδιαφέρον η μάχη της 2ης θέσης. Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να... προσπεράσει τον Δικέφαλο του Βορρά όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού. Πλέον είναι φανερό ότι στα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ η μάχη για την θέση των προκριματικών Champions League θα είναι μεγάλη κι αυτή που θα παρουσιάσει το μέγιστο ενδιαφέρον των πλέι οφ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 13 Ιουνίου

21:30 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (ΝΟVA)

Κυριακή 14 Ιουνίου

19:15 ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΝΟVA)

21:30 Ολυμπιακός - Άρης (ΝΟVA)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα