Οι παίκτες του Άρη χειροκρότησαν το άδειο πέταλο!

Gazzetta team
Οι παίκτες του Άρη χειροκρότησαν το άδειο πέταλο!

bet365

Απίστευτη κίνηση από τους παίκτες του Άρη οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ χειροκρότησαν το άδειο πέταλο των οργανωμένων οπαδών!

Συγκεκριμένες ενέργειες υποδηλώνουν τον βαθμό του δεσίματος που έχουν κάποιες ομάδες με τον κόσμο τους. Στον Άρη, αυτό είναι σε υπέρτατο βαθμό κι αυτό φάνηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ και τη νίκη των «κίτρινων» με 3-1. Το πρωτόκολλο απαγορεύει την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες των γηπέδων. Οι οπαδοί του Άρη, όμως, δεν θα μπορούσαν να αντέξουν μακριά από την ομάδα τους, συγκεντρώθηκαν έξω από το «Κλ. Βικελίδης» και φώναζαν συνθήματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μόλις τελείωσε ο αγώνας και σε ένδειξη σεβασμού προς τους οπαδούς, οι παίκτες του Άρη στάθηκαν μπροστά στην κερκίδα στην οποία κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί και χειροκρότησαν!

Την ίδια στιγμή οι φίλοι του Άρη φώναζαν συνθήματα στα οποία ζήτησαν την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα