Φερέιρα: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» (vid)

Gazzetta team
Φερέιρα: «Ήταν μια δύσκολη περίοδος, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα» (vid)

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιερα μίλησε στην κάμερα του PAOK TV σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Πράγματι οι τέσσερις εβδομάδες ήταν το μίνιμουμ χρονικό διάστημα που θέλαμε να έχουμε για ομαδικές προπονήσεις, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και να τις βλέπουμε ως προκλήσεις για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας.

Ήταν μια χρονική περίοδος πολύ δύσκολη για όλο τον κόσμο, παίκτες και κοινωνία γενικότερα, αλλά νομίζω ότι η Κυβέρνηση πήρε έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να ελέγξει την κατάσταση πριν εκτραχυνθεί.

Πλέον το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, σε όλους τους τομείς, στο ποδόσφαιρο, στην κοινωνία και στις δουλειές, ώστε να ανυψωθεί η οικονομία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια χώρα η οικονομία της οποίας βασίζεται στον τουρισμό, οπότε θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, πάντα συμμορφωμένοι στους κανόνες και τα μέτρα που υφίστανται, γιατί λόγω αυτών έχουμε καταφέρει ως χώρα να ελέγξουμε πολύ καλά αυτή την πανδημία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα