Ολυμπιακός: Οι σίγουροι του Μαρτίνς και οι πιθανότητες του Φορτούνη

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι του Μαρτίνς και οι πιθανότητες του Φορτούνη

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δύσκολα θα αλλάξει το σκεπτικό του και την προσέγγισή του για το παιχνίδι της Τούμπας. Οι 11 σίγουροι και οι πιθανότητες του Φορτούνη.

Οι βασικοί του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα έχει δοκιμάσει τις τελευταίες ημέρες θα είναι οι: Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Σε σχηματισμό 4-3-3 έτσι ώστε η μεσαία γραμμή να είναι όσο πιο... σφιχτή και συμπαγής γίνεται.

Εκτός αυτού όμως υπάρχει και ο Φορτούνης. Ίσως η μοναδική περίπτωση από τους παίκτες της αποστολής που έχει κάποιες πιθανότητες να μπει... σφήνα για την 11άδα. Οι 11 παραπάνω πάντως θεωρούνται οι... σίγουροι και τα φαβορί. Το τεχνικό επιτελείο και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν ζητήσει πάθος, πίεση και μεγάλη προσπάθεια ενώ στον Ολυμπιακό θεωρούν πως η ομάδα θα είναι στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής.

Να θυμίσουμε τους 22 της αποστολής: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν και Ελ Αραμπί. Στις αποστολές πλέον επιτρέπονται 20 παίκτες και στο ματς 5 αλλαγές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα